Apartmani

Obiteljska kuća  sa 7 apartmana ( 3 mala apartmana : 2+1, 2 studio ap : 2 ili 2+1, 2 velika ap : 4+1), na mirnoj i atraktivnoj lokaciji nedaleko od centra grada ( 5 min.) i plaže ( 3-4 min.), sa privatnim parkingom.
Apartmani su prostrani koji imaju podno hlađenje i grijanje, internet, satelitsku i terasu sa pogledom na more i cijeli grad.

U blizini je Konzum i restoran.

Plaža je pješčana i kamenita. Uz plažu su borovi i masline.

1. vrsta apartmana koji se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom, kupaonom, kuhinjom i blagavaonom u kojoj je moguće staviti pomočni krevet po potrebi. Apartman ima balkon sa pogledom na more i cijeli grad.

Rezervijrajte sada!

2. vrsta apartmana koji se sastoji od bračnog kreveta, kupaone, kuhinje i blagavaone u kojoj je moguće staviti pomoćni krevet, i balkona sa pogledom na more i cijeli grad.

Rezervijrajte sada!

3. vrsta apartmana koji se sastoji od dvije spavaće sobe sa bračnim krevetima, velika kupaona, kuhinja i blagavaona u kojoj je moguće staviti pomoćni krevet, i balkon sa pogledom na more i cijeli grad. Svaki apartman ima podno hlađenje i grijanje, internet, satelitsku. Apartmani se nalaze na mirnoj i atraktivnoj lokaciji nedaleko od centra grada (10ak min pješke) i plaže (3 min.), Imaju privatan parking, roštilj sa kotlovinom. U blizini se nalazi Konzum i restoran.

Rezervijrajte sada!